Coming soon

Jeg går snart i luften med et helt fantastisk online-kursus. "How to start a website". Ja, du læste rigtigt.


Du vil blive taget igennem en række små video clips og "step by step", hvor du bliver klædt på til at lave din egen hjemmeside. Du tænker sikkert nok nu, at det har du slet ingen erfaringer med - eller det er alt for svært. Men dette kursus henvender sig netop til dig, som aldrig har prøvet at lave en hjemmeside før.


Mit kursus er KUN for nybegyndere. Du kan sidde hjemme i din sofa og følge kurset, præcis når det passer dig. Du har hele forløbet liggende på din computer og du kan til hver en tid gå til og fra og stadig følge med. Du bestemmer tempoet.

Forudsætningen for at være med er, at du har adgang til en computer - lyder det ikke bare for godt til at være sandt ? Men den er god nok. Jeg lover det bliver sjovt, lærerigt og med simple og lette visninger - og en masse "drag & drop" uden svære kodninger, så alle kan være med. Det bliver SÅ godt.


Så går du med en drøm om, at din lille virksomhed skal fremstå endnu mere professionel med et website, som du kan dele på de sociale medier, så hold øje med artful.dk.

© 2021 Artful.dk By Jane Louise +45 26 20 06 80 • info@artful.dk