Jeg har skruet op for forårsfarven

Jeg har i nogen tid, efter jeg udgav mit website, ikke været helt tilfreds med det. Der manglede ligesom noget. Jeg kan godt li´ det enkle og stilrene "look", men måske var min hjemmeside også blevet lidt for simpel og den manglede ligesom det lille ekstra "touch". Jeg har haft gang i mange forskellige lyse farver - og har virkeligt haft svær ved at vælge.

Så jeg har prøvet mig frem - og lige nu, grundet denne "Corona-periode", har jeg fået lidt ekstra tid til at hygge mig med den slags kreative opgaver. Og jeg har virkelig hygget mig med det. Det må være lidt samme følelse af ro, som jer, der lægger puslespil i disse skøre "Covid19-tider", får ?


Det er efter mange forskellige farveforsøg og flere timer senere, endt med denne pink/rosa nuance. Hvem ved, måske får den en ny farve til sommer?  Kan du li´ farven ?


I øvrigt er det en væsenligt ting at fremhæve, at websitet selvfølgelig også vises perfekt på mobile enheder.