Psykoterapi hos bentehusted.dk

Jeg er vild med at lave hjemmesider - Jeg forestiller mig at det må være lidt som at lægge puslespil med alt for mange brikker og man bare er megaspændt på hvad resultatet ender med.


Processen og vejen hen til det færdige produkt giver mig masser af god energi og så kan jeg godt lide kontakten med kunden og sammen finde frem til et website, som er til glæde for den der har bestilt opgaven.

Oftes ved kunden ikke hvad han eller hun har forstillet sig med deres hjemmeside - det er derfor min fornemmeste opgave, at prøve at finde ud hvad de har af forventninger og ønsker til websitet og det er den del af processen, der helt sikkert tager længst tid.


I starten af projektet har kunden og jeg en intens dialog, der typisk foregår ved at vi skriver frem og tilbage via chat og mail og måske et enkelt personligt møde over en varm kop kaffe. Jeg er meget afhængig af, at kunden giver feedback, for på den måde at komme tættere på kundens ønske og komme i mål med et flot og tilfredsstillende slutresultat.

Når først vi i samarbejde har besluttet os for rammer og behov og fundet farver, grafik og billeder, kan jeg begynde at fordybe mig. Det er her websitet begynder at tage form og jeg sammen med kunden begynder at kunne se, at det rent faktisk meget snart er et website, der er klar til at gå i luften.


Websitet bentehusted.dk startede præcis sådan. Bente havde et ønske om et website, der kunne bruges som "visitkort" til hendes klinik som psykoterapeutbehandler. Bente havde selv en masse gode ideér og kom med meget konstruktiv kritik undervejs, så jeg kunne tilføje og ændre, for til sidst at nå frem til et website som hun var tilfreds med.
Bente ville også gerne selv kunne ændre og updatere på sitet og fik efterfølgende online-undervisning, så hun blev "klædt på"til selv at kunne ændre tekst, billeder og priser over tid. Hun har derfor selv lavet tilføjelser og ændringer og er glad for, at hun kan vedligeholde sitet på egen hånd.

Stor tak til Lisbeth for anbefaling og tak til Bente for den sjove opgave.