top of page

Consell Spedition nu med nyt website


Jeg har netop færdiggjort website for speditørfirmaet Consell og det endelige resultat er afleveret til kunden. Jeg modtog en henvendelse, hvor opgaven lød på at forny og opdatere en allerede eksisterende hjemmeside, som havde fungeret fint, men som også havde haft sin tid og trængte til et nyt og moderne udtryk.Virksomheden havde et ønske om, at sitet kunne tilgås på både dansk og engelsk og ellers fik jeg fra starten af vide, at jeg havde "frie hænder" til at løse opgaven. Det gjorde bestemt ikke arbejdet med websitet mindre spændende og udfordrende.


Jeg fik tilsendt virksomhedens logo og billeder og havde derfor nogle farver jeg kunne gå ud fra og så var det bare at prøve sig frem til jeg ramte noget som Consell kunne se sig selv i. Jeg er meget tilfreds med det enkle og stilrene look og ikke mindst meget stolt over, at have lavet denne hjemmeside til consell.dk


Tak for en megafed og sjov opgave.


Комментарии


bottom of page