top of page

Volpino Italiano

Jeg har i dag, med stor glæde og fornøjelse, overdraget websitet volpinoitaliano.dk til Pia Rødvig Kristiansen fra kennelen Bella Volpino. Jeg har i nogen tid arbejdet på websitet til denne hundekennel, hvor de har den største passion for deres hunde - ikke at jeg ved ret meget om hunde og de forskellige racer, men jeg ved, at de her ser helt vildt nuttede ud og må gå lige i hjertet på alle hundeelskere.

Pia havde selv en masse gode inputs til det nye website og hun er en rigtig dygtig og meget anerkendt opdrætter som også kan føje titlen"Verdens Vinder 2018" i Amsterdam til sit visitkort. Hun specialiserer sig på sin kennel i den sjældne race kaldet "Volpino Italiano" en lille italiensk spidshund.


Selvom jeg ikke er den store hundekender, fik jeg i min proces med opbygningen af websitet en ret god fornemmelse for og respekt til både det store arbejde, der ligger i at være opdrætter bag de små skønne firbenede pelsdyr.Pia var meget bevist om sine behov og ønsker til sin hjemmeside og det gjorde processen endnu nemmere og sjovere. Pia har rigtig mange udenlandske kunder og et stort internationalt netværk og havde derfor brug for, at hendes hjemmeside også kunne vises på engelsk. Udover de klassiske undersider er der også mulighed for, at Pia kan lave blogindlæg på sit nye website. Og selvfølgelig er websitet både mobil-tablet og computervenlig.


Jeg er rigtig glad for, at have udviklet og overdraget websitet og vil gerne overbringe en kæmpe stor tak til Pia fra Bella Volpino for den sjove og inspirerende opgave.


Comments


bottom of page